In Tine

Fericit e cel care iubeste si este iubit .Cum poti fi fericit daca iubesti o floare?Ea nu are sentimente !

Ca sa poti fii fericit trebuie sa fie reciproc …totul…

Tu si Sinele tau trebuie sa fiti unul si acelasi,trebuie sa inveti sa-L descoperi si sa-L iubesti, doar asa vei fii fericit!

Oamenii tind tot timpul sa fie ocupati pentru ca daca suntem singuri ,suntem pierduti!Ne este asa de greu sa ne suportam doar pe noi,incat suntem nevoiti sa uitam de noi.Nu stim sa ne bucuram de singuratate,nu stim sa gustam din Eul nostru .Noi vrem sa fim tot timpul :fie la munca,fie inconjurati de prieteni,fie rataciti prin propriile aventuri,traim fie din iluzii,fie fumam sa nu ne plictisim , sau bem sa uitam etc .Cati dintre  voi meditati la ceea ce  traiti ?Nici macar in cele mai profunde clipe de solitudine nu vreti sa fiti singuri! Suntem niste lasi!Asta suntem…suntem niste oameni …niste oameni „fericiti” dar nedescoperiti.Tindem sa ne apropiem de ceilalti ca sa ne descoperim, sau sa copiem ceea ce vedem, dar prietene cel mai bun mod de a te descoperi e chiar in Tine.

Redescoperiti-va!

Reclame

About Alle

"Sunt plin de fantome si de dorinte ca o pasare care tipa cand rasare soarele si o orbeste. Si visez o fericire pe care s-o ating cu degetele. Cum ating tulpina unui copac. Sau iarba calda." O.Paler Vezi toate articolele lui Alle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: