Ti-ai imaginat?

Ti-ai imaginat vreodata cum e sa stai in fata unei pietre goale,dezbracata de orice sentiment de fericire,parasita,pustie,putreda,atat de veche ,de incolora?Sa vorbesti cu persoana din spatele ei,sa i te adresezi cald sau deloc pentru ca nu poti vorbi de durere, si atunci sa ramana doar sufletul care sa cante pentru tine ,care sa ii spuna tremurand :”Dacă ai nevoie de mine sau de ceva, sunt mereu aproape, ca intodeuna…”?

Ti-ai imaginat cum e sa stai pe un deal verde sufocat de razele plapande ale soarelui,iar tu sa fii intins/a ,sa simti vantul care te curata de orice pacat ,si sa vezi norii care iti arata calea ,sa respiri aerul tineresc al diminetii,iar langa tine sa fie persoana cu ochi blanzi,care iti este mereu aproape,in care ai incredere ,care te indeamna spre bine ,care iti vorbeste deschis,fiinta la care tii enorm de mult,alaturi de care iti imaginezi un viitor comun?

Ti-ai imaginat o ploaie rece de toamna,cand speriat/a de lacasul tumultuos al cerului sa gonesti spre casa,ud/a si agitat/a,pandit/a la orice pas de o raceala zdravana ?Sa te opresti brusc si sa spui entuziasmat/a: „e minunat!” ,sa te gandesti ca daca n-ai fi observat ,ai fi pierdut o clipa de dragoste,o imbratisare intre tine si ea ,o atingere fina a stropilor de ploaie pe corpul tau fierbinte si inocent.Ti-ai imaginat cum e sa  simti  picatura care iti gadila pana si cel mai ascuns coltisor al trupului?

Ti-ai imaginat cum e sa fii o carte aruncata pe mare?sa ti se ude si imprastie filele firave,apa sa iti stearga randuri aurite de tinta ,valul sa te arunce de colo pana colo,adancul sa te inghita, si intr-un final sa te lovesti de stanci,sa te rupi bucata cu bucata de parca nici n-ai fi existat?

Ti-ai imaginat cum e sa fii o marioneta colorata,acoperita de o panza fina si scumpa,dirijata de papusar,legata de maini si de picioare cu ate groase care sa-ti stranga incheieturile ,o fantosa cu zambet pictat si ochi veseli dar cu un suflet pierdut,un executant servil, lipsit de individualitate?

Dar tu? Ti-ai imaginat?

Reclame

About Alle

"Sunt plin de fantome si de dorinte ca o pasare care tipa cand rasare soarele si o orbeste. Si visez o fericire pe care s-o ating cu degetele. Cum ating tulpina unui copac. Sau iarba calda." O.Paler Vezi toate articolele lui Alle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: